Markkinoinnin sveitsiläinen linkkuveitsi
Kauttani saat kaikki modernin markkinoinnin ja mainonnan palvelut. Monen yrityksen kohdalla perusteiden kuntoon laittamisesta on paras lähteä liikkeelle:
Logon ja yritysilmeen suunnittelu
Kotisivut
Verkkokauppa
Hakukoneoptimointi
Graafinen suunnittelu
Markkinointisuunnitelma
Markkinointimateriaalit
UI & UX
Kun perusteet on teroitettu kuntoon, on sen jälkeen on hyvä hyökätä kalaisille vesille ja aloittaa markkinointi. Siihen saat minulta apua, oli kyseessä pieni yksittäinen somekampanja, tai kokonaisvaltainen jatkuva kasvavaan tulokseen tähtäävä markkinointi.
Suunnittelempa minä yrityksellesi uutta ilmettä, nettisivuja, verkkokauppaa, tai digikampanjaa, lähtökohtana minulla on aina se, että sinä saat lisää myyntiä ja kasvua.
Viimeiset 14 vuotta olen työskennellyt eri kokoisissa mainostoimistoissa ja digitoimistoissa mm. Kuopiossa, Lahdessa ja Helsingissä. Kuluneet kahdeksan vuotta olen päätyönäni toiminut yhtenä pääsuunnittelija, Art directorina ja partnerina Mainostoimisto Haajassa Mikkelissä. Minun ja Haajan kautta saat kaikki mainostoimiston palvelut näppärästi.
Kaikkea en toki tee itse, vaan minulla on laaja kumppaniverkosto erityistä asiantemusta vaativiin tehtäviin.
Visual Designer & graafinen suunnittelija Juha Jukarainen
Haajalla ja muissa mainostoimistoissa olen vastannut muunmuuassa lukuisten visuaalisten ilmeiden, logojen ja tunnusten suunnittelusta, verkkosivujen ja käyttöliittymien suunnittelusta, pakkaus- ja etikettien suunnittelusta ja mainoskampanjoiden suunnittelusta. 
Olen käsikirjoittanut ja johtanut useiden yritys- ja mainosvideoiden ja animaatioiden luovaa prosessia ja tuotantoa. Vastaan myös monien asiakkaiden strategisista kumppanuuksista ja projektien läpiviennistä. 
Palveluiden ja tuotteiden tuotteistus ja palvelumuotoilu on myös arkipäivää.
Mainostoimiston palvelut 
Design-ajatteluani ohjaa ennen kaikkea asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen, sekä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen saavuttaminen. En tyydy tavanomaiseen “näin on aina tehty” -lopputulokseen, vaan pyrin aina etsimään moderneja tapoja ratkaista haasteita ja yllättämään positiivisesti.
Suunnitteluni lähtee aina tavoitteen asettamisesta. Ei ole mitään mieltä uudistaa esimerkiksi kotisivuja vain uuden ilmeen takia. Aina pitää olla suurempi syy ja tavoite. Yleensä se on se, että halutaan lisää asiakasvirtaa ja liikevaihtoa - mikäs sen parempaa.
Yhdessä loistavan kumppaniverkoston kanssa pystyn tarjoamaan kattavasti modernit mainostoimiston palvelut. Palveluihin kuuluvat logon suunnittelu, yritysilmeen suunnittelu. pakkausten ja tuote-etikettien suunnittelu, kotisivut yritykselle ja yritysten, tuotteiden ja palveluiden markkinointi, niin digikanavissa kuin perinteisissäkin.
Luova suunnittelija
Erikoisosaamiseni: Logo- ja tunnussuunnittelu, yritys- ja brändi-ilmeet, visuaaliset ilmeet, pakkaussuunnittelu, web design ja kotisivut yritykselle, käyttöliittymäsuunnittelu, UI/UX design.
Asiakkaita
Olen saanut kunnian työskennellä mm. seuraavien huikeiden asiakkaiden ja brändien parissa: Nokia, Nordea, Veikkaus, Uncle Ben's, Ruukki, Outokumpu, Katrin, Tekla, Euroloan, MPY, Red Bull KTM Ajo Motorsport, Neste Rally Finland, AKK, Ollikaisen Hirsirakenne, Pluspuu Talot, Rogelkodit, Trimble Inc., Pakkasmarja, Suomen Controlteam, Mikkelin kaupunki, Miksei Mikkeli, Norelco, Suomen Talotekniikka, Environics, Aivovammaliitto, Isoäidin Jäätelötehdas, Essote, Siun Sote, Ikiomalääkäri, Granlund, Mipro, PEL-tuote, Riikinvoima, XAMK, Suvi-veneet, Sami Hedberg, Eversheds Sutherland, Mikkelin Mikaeli, Ramin konditoria, Stall Blombacke, Osuuskauppa Suur-savo, Nenosen Mansikkatila, ACA Systems, Fysiocenter Pieksämäki, Parturi-kampaamo Bahn, IC2 Feeniks, Heinäsaaren Tila, Etelä-Savon Turvallisuuspalvelut, Metatavu Oy, Kuntokarkelot, Instman, Omatori, Palvelutalo Mansikkapaikka, Tiisanmäen lammastila, Grannas, Finnish Gas & Welding Equipment Oy (FGWE), Mikkelin Satamakahvila, Mikkelin Hitsauspalvelut, ESA Laiturit, Paukkula Suomen nuoriso-opisto.
Ota yhteyttä
 juha@juhajukarainen.com 
p. 044 033 3369
“Graphic design will save the world right after rock and roll does.” –David Carson
Back to Top