Tuote-etiketin suunnittelija
Hyvä tuote harvoin myy itse itseään. Loistavakin tuote tarvitsee kruunukseen ostohaluja herättävän tuote-etiketin tai pakkaussuunnittelun. Kokenut tuote-etiketin graafinen suunnittelija osaa suunnittella tuotteellesi juuri oikeanlaisen ja myyvän ilmeen. Otan aina suunnittelussa huomioon tavoitellun kohderyhmän, sekä tavoitemielikuvat. Halutunlainen etiketti syntyy aina asiakkaan kanssa yhteistyössä.
Tuotteen etiketti kilpailueduksi
Edukseen erottuva etiketti tai tuotepakkaus herättää ostohaluja. Sanotaan, että pakkaus on tuotteen paras myyjä. Hyvän tuotteen ohella tärkein menestyksen tekijä tuotteen houkuttavuudelle ja myynnille on sen pakkauksen antama mielikuva mahdolliselle ostajalle. Vaikka tuotteen hinta olisi premium-tasoa, lähtee se helpommin asiakkaan matkaan, mikäli ulkoasu on suunniteltu huolella.
Pakko myöntää, että itsekin valitsen punaviinin sen etiketin mukaan. Heh, ehkä ammatin tuoma tapa, mutta näin uskon monen muunkin tekevän. Pakkaussuunnittelu tai etiketin suunnittelu onkin viisainta antaa osaavan ja kokeneen graafisen suunnitteljan käsiin.
Tuotepakkaus on osa brändiä
Tuotepakkauksessa tai etiketissä tulee kiteytyä tuotebrändin ydin. Se on monesti ainut kontaktipinta asiakkaaseen ennen ostopäätöstä, joten se on tärkein osa tuotteen markkinointia. Panosta siihen huolella, kiität itseäsi myöhemmin.
Etikettipaino viimeistelee suunnittelun
Oikeanlainen painatus viimeisteleen hyvän tuote-etiketin suunnittelun. Teen yhteistyötä laadukkaiden etikettipainojen kanssa – näin tuotteesi pakkauksen tai etikettiin saadaan haluttu visuaalinen ulkoasu ja mielikuva suunnittelusta viimeistelyyn. Nykyaikaisilla painotekniikoilla myös pienet määrät esimerkiksi etikettitarroja on kustannustehokasta valmistaa.
Kysy lisää etiketin suunnittelusta:
 juha@juhajukarainen.com 
p. 044 033 3369
Mansikkakuohu juoman etiketti

Suonenjokelaisen Nenosen Mansikkatilan mansikkatuotteille uudet ilmeet. Kuvassa yksityiskohta kuohujuoman etiketistä. 

kuohu juoman etiketti mansikka
Mansikka limonadin etiketti graafikko

Etikettien graafinen suunnittelu on mieluista työtä. Pääsin suunnittelemaan myös mansikkatilan limonadin etiketit. Kuva: www.myberryforest.com

Oliiviöljyn etiketin designer
Omenamehun etiketti suunnittelija

Suunnittelin Ahvenanmaalaiselle Grannakselle uudet etiketit heidän omenamehuilleen.

Pakkaussuunnittelija lihapakkaukselle

Pakkauksen suunnittelu Tiisanmäen Lammastilan Suikalelampaalle. Valokuvat tiisanmaenlammastila.fi

Tuote-etiketti ja pakkaus lampaan lihalle

Myös Hunajalampaalle suunniteltiin visuaalisen ilmeen mukainen tuote-etiketti.

Lampaanliha etikettien suunnittelu

Teurastamotarroille suunnittelin pelkistetymmän, mutta kuitenkin brändi-ilmeen mukaisen visuaalisuuden. Valokuvat tiisanmaenlammastila.fi 

Hillon tuote-etiketti Heinasaaren tila

Heinäsaaren Tilan makoisille hilloille suunnittelin tyylikkäät tuote-etiketit.

Vorscmack ja lammasrillette etiketin suunnittelu
“The alternative to good design is always bad design. There is no such thing as no design.” –Adam Judge
Back to Top